Kış Modası

Kışın soğuğunu rengarenk kıyafetlerle unutacaksınız. Hem modayı takip etmiş hem de kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. 2014 kış modasının rengi pembe. Pembe sizi hem şık hem de sade gösterecek. 2014 kış modasının en dikkat çekici trendleri arasında rahat kazakların feminen eteklerle bir arada kullanılması yer alıyor. Bu sayede soğuk havada hem üşümeyeceksiniz hem de feminen ve şık olmaya devam edeceksiniz. Atkılar ve bereler kıyafetleri tamamlayan ve soğuktan koruyan en önemli aksesuarlardır.

Tek tip tasarımların yerine figürlü tasarımlar sizi daha hoş gösterecektir. Erkekler kadınlara göre daha basit ve klasik modeller tercih edebilir. Klasik modellerde renkli bereler tercih ederseniz daha farklı bir görünüm elde etmiş olacaksınız. Atkılarınızı ise çift renk tercih edebilirsiniz. Bere ve çift renkli atkı kullandığınızda klasik görünümüz yerine daha farklı bir tarz yakalayacaksınız. Sezonun eldiven trendlerine göz attığımızda, deri eldivenlerin oldukça popüler olduklarını görüyoruz. Bunun yanı sıra dirseğe kadar çıkan uzun eldivenlerin de defileleri işgal ettiğini söylemek gerekiyor. Sürücü eldivenleri, parmaksız modeller yine revaçta. Bu sezon zımbalarla ya da parlak taşlarla süslü eldivenlerin de ayrı bir yeri var. Deri modeller sezonun Punk ve Rock şıklığına uyan havalarıyla sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Yazın sıkça kullanılan maxi elbiseler kış içinde favori hale getirebilirsiniz. Maxi elbiseler kolay kombin haline getirilebilir.

Altına kısa çizme ve ya botlarla harika kombinler yapabilirsiniz. Üstüne ise deri ceket veya jean kısa ceketlerle güzel bir görünüm elde edebilirsiniz. Uzun boyluysanız kabarık modelleri taşıyabilirsiniz ancak boyunuz kısaysa fazla dökümü olmayan modelleri seçmenizde fayda var. Kısa boylular desenlerden ve açık renklerden kaçınmalı. Koyu renk maxi etek ve elbiseler sizi daha uzun gösterir, ayrıca daha zayıf gözükebilirsiniz.

Etiketler:

Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Sitemizde bulunan herhangi bir içeriğin telif hakkına sahip olduğunuzu veya bu içeriğin yasalara aykırı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.