Yeni Sezon bluz modelleri

Yeni Sezon bluz modelleri, sade ve çok çeşitli, zengin desenli tasarımları ile karşımıza çıkıyor. Yeni sezon bluz modellerinde rahat kesimler kadınların en çok tercih ettiği modelleri oluşturuyor. Bluzların pek çoğuna iri formlarda figürler eşlik ediyor. En trend bluzlar ise dantel detaylarının eşlik ettiği modeller. Kolu dantelli, tül parçalı bluzlar oldukça ön planda. Yanı sıra, salaş tarzda bluzlar ile peplum bluzlarda favoriler arasında yer alıyor. Peplum da bir kaç sezondur gündemde olan ve oldukça sevilen bir trend. Sonbahar/Kış sezonunda özellikle peplum üstler dikkat çekecek.

Bluz modellerinde yaka tercihlerinde ise bebe yakalı modeller ön planda yer alırken, hakim yaka, bisiklet yaka ve yuvarlak yakalı modellerde bir hayli tercih edilenlerden. Bu modellerin tercih edilmesinin bir diğer avantajı ise hem ceket hem de pantolon kombinlerinde çok şık durmasıdır. Yaz aylarında şort, dar paçalı pantolon ve kalem eteklerde kullanılan bluz modelleri, kışın da yine pantolon ve etek üzeri için kullanılan parçalar arasında. Spor ya da klasik bir tarzda kullanabileceğiniz özellikle sonbahar – kış aylarında tercih ettiğiniz bluz modelleri seçtiğiniz diğer parçalara göre de farklı kombinler kurmanıza yardımcı olacaktır.

Yeni sezon bluz modelleri günlük hayatta mat renkli ve daha sade modelleri tercih edebilirsiniz. Geçen yılın bluzlarında daha çok vücudu saran, uzun bluzlarda kalçaları ön plana çıkartan, yakaları daha açık modeller popüler iken, bu yıl bluz tarzlarında da dökümlü, bol kesim ama gerek kemer ile, gerek omuzlardan aşağı doğru inen pileler ile hareketlilik kazandırılan bluzlar ön planda olacak. Bunun dışında bluz aradığınızda kullanabileceğiniz pek çok farklı model var. Bu modeller arasında sade ya da abartılı bir model seçebilirsiniz. Sade tasarımlarını görebileceğiniz bayan bluz modelleri arasında sırt işlemeli ya da sırttan pileli modelleri de bulabilirsiniz. Sıklıkla tercih edeceğiniz bluz modellerini şık bir tayt ile de kombinleyebilirsiniz.

Etiketler:

Bu Galeriyi Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Sitemizde bulunan herhangi bir içeriğin telif hakkına sahip olduğunuzu veya bu içeriğin yasalara aykırı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.