2020-2021 Çizme Modelleri

Kışın çizme kadınların en sık tercih ettikleri ayakkabı modellerinden biridir. 2020-2021 çizme modellerinin favori çizmesi; uzun çizmeler.

Özellikle uzun deri çizme akşam gidilecek bir aktivite için muhteşem bir seçim. Mini elbiselerle ya da mini eteklerle oldukça uyumlu olan diz üstü çizmeler aynı zamanda süet ve diğer modelleri ile de tercih nedeni oluyor.

Diz üstü çizmeler, hem çorap şeklinde bacakları sarıyor hem de deri olanlarıyla ultra çekici ve vamp bir görünüm sağlıyor. Fakat bacakları kalın olan bayanlar için yanlış bir tercih olabilir. Eğer bacak boyunuz kısaysa da bu tarz çizmeleri giymek için biraz dikkat edilmesi gerekir. Aksi taktir de moda kurbanı olup boyunuzu daha da kısa göstermenize sebep olabilir.

Diz üstü çizmeyi giyerken onu elbisenizle kombinleyebilirsiniz. Uzun çizme giyerken elbisenizin boyunun fazla kısa olmaması ve çizmenizin üzerini kapatmasına dikkat etmelisiniz. Bu şekilde düz bir hat oluşacağından, bacak boyunuz olduğundan daha da uzun gözükecektir. Çizme rengi olarak koyu renkler kullanabilirsiniz.

Özellikle siyah rengi tercih edebilirsiniz. Kilim desenli çizmeler özellikle dikkat çekiyor. Özellikle yurt dışında bir çok markanın vitrinlerini süsleyen kilim desenli kısa botlar şimdi ülkemizde vitrinleri süslemeye ve bu kışın en trend ayakkabı modelleri arasına girmeye hazırlanıyor. Özellikle üst kısmı kilim deseninde olup, alt kısmı deri ya da normal olan ayakkabılar oldukça trend.

Eğer günlük giyim tarzınız için diz üstü çizme kullanacaksanız günlük koşuşturmacada rahat etmeniz için topuksuz modelleri ya da bu sezon çok moda olan kalın topukluları tercih edebilirsiniz. Bunun yanında binici çizmeleri ile de ayrı bir tarz yaratabilirsiniz. Binici çizmeleri hem rahat oluşu hem de her ortamda rahatlıkla giyilebilmesi nedeni ile son derece estetik olan görüntüsü ile bu sezon sıkça kullanılacak. Binici çizmeleri özellikle taytlarla, mini eteklerle ya da kısa elbiselerle ve şortlarla mükemmel bir kombin oluşturabilirsiniz.

2020-2021 Çizme Modelleri

Etiketler:

Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Sitemizde bulunan herhangi bir içeriğin telif hakkına sahip olduğunuzu veya bu içeriğin yasalara aykırı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.