Elbise modelleri

Bu yılın elbise modelleri arasında bu yıl , yılın elbise modelleri kısa, elbise modelleri uzun, mint yeşili elbise modelleri, Babiye elbise modelleri, elbise modelleri genç modeller ön plana çıkacaktır.

Bu yılın favori renkleri ise; Mint yeşili, Su yeşili, Deniz mavisi ve açık pastel tonları hakim olacağı modacılar tarafından söyleniyor.

Kesim ve kumaş olarakda; Dantelli, Örgülü, Düz kesim, Diz altı ve Uzun dantelli abiye modelleri favoriler arasında yerlerini alacaklar.Kumaş olarak ise Pamuk ve Saten kumaş bir çok modacı tarafından bu yılın favorisi seçildi.

Bu yılın elbise modelleri

Bu yılda geçen yıllar gibi elbise modellerinde kesim ve renk tonlarında farklılık gösteriyor, genelde bayanların renk tercihinden çok modacıların yönlendirmesiyle renkler belirleniyor, her zaman denildiği gibi herkes kendi modasını oluşturmayıp tavsiyeler dinleniyor.

Bu yılın elbise modelleri için size dokuz farklı seçenekten oluşan bir kreasyon seçtik, bu kreasyona ait bütün modelleri toplayıp aralarındaki farkları ve özellikleri daha net bir şekilde görebilirsiniz.

Burada her ne kadar size seçenek sunsakda unutmayın kendi modanızı ve beğenilerizi moda olarak belirleyin.Yoksa kendiniz

Etiketler:

Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Sitemizde bulunan herhangi bir içeriğin telif hakkına sahip olduğunuzu veya bu içeriğin yasalara aykırı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.