Gelin saçı modelleri

Bu sene özel olarak hazırlanan gelin saç modelleri arasında sizler için derlediğimiz en popüler 10 adet yeni gelin saç modellerine yer vereceğiz.

Bu modeller arasında kendinize en yakın olanı seçmeniz ve en önemlisi gelinliğinize uyumlu olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir.
Özellikle gelinlikte duvak tercihi olan hanımların saçlarını buna göre yaptırmaları çok önemlidir.

Bu senenin gelin saç modelleri arasında en yaygın olanları; gelin saç modelleri topuz ve 2014 gelin dalgalı saç modelleri olarak göze çarpıyor.
Ayrıca, gelin prenses saç modelleri, gelin dağınık saç modelleri, duvaklı gelin saç modelleri, gelin saç örgü modelleri‘de diğer popüler olan modellerdir.

Bu yılın gelin saç örgü modellerinde saç rengi olarak kızıl tonlar hakim olup, genellikle balık sırtı modeli yapılmakta, saçın sonlarına doğru simlerle süslenmektedir.

Gelin prenses saç modellerinde ise saç rengi olarak sarı, başak sarısı, limoni renkleri hakim olup, saçların yanından aşağıya doğru hareket verilmektedir.

Bu saç modeli diğer modellere göre yapımı biraz daha uzun ve zordur.

Gelin saçı modellerinde sürekli olarak kullanılan; topuz, dağınık, dalgalı ve duvaklı saç modelleri be senenin getirdiği yeni trendlerle birlikte tekrar popülerliğini yakalamış olarak göze çarpıyor.

gelin saç modelleri

Yukarıda vermiş olduğumuz gelin saç modelleri tamamen sizler için hazırlanmış olup, bu çok özel gününüzde bir nebzede olsa size yardımcı olmaktır.Saçınızı yaptırmadan önce mutlaka kafanızda bir kaç tane değişik kombinler ve gelinlik modelleri olsun.

Mutlaka seçim yapmadan önce mümkünse bir uzman desteği (Modacı, Terzi) almaya özen gösterin.

Etiketler:

Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Sitemizde bulunan herhangi bir içeriğin telif hakkına sahip olduğunuzu veya bu içeriğin yasalara aykırı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.