Yeni Sezon Gizia Abiye Elbise Modelleri

25 yıldır moda sektöründe hizmet veren Gizia Markası sektöre damgasını vuran bir marka olmuştur. Moda anlayışına olağanüstülük özelliğini getirmiş bir markadır. Her sezona damgasını vuran marka bu yıla da damgasını vuran bir koleksiyona sahiptir. Gizia elbise modelleri yeni sezon sade ülkemizde değil bütün Avrupa’da adından elbise modeliyle farklı tasarımların şıklıkla buluştuğu bir koleksiyon yaratmıştır. Birçok ünlü bayan bu markanın kıyafetlerini giyerek kendisi için modern bir çizgi yakalamıştır. Rengârenk elbiselerden oluşan koleksiyonda her zevke hitap eden spor, klasik, günlük, abiye çeşitleri mevcut bulunmaktadır. Türk tekstilinin ve modasının günümüzdeki en önemli temsilcisi olan markanın standartları yüksektir. Orta Doğu’da, ABD’de, Avrupa ülkeleri ve Rusya gibi birçok ülkede kalitesi ve çizgisiyle yaklaşık 300 satış noktasında satışa sunulan elbiseleri daha çok canlı renklerden oluşmaktadır. Kırmızı, sarı, mavi en çok kullanılan renklerdir. Leopar desenli, yarasa kollu, belden oturtmalı, kısa, uzun anlayacağınız birçok tek tip modeli birleştirerek farklı modeller ortaya çıkarmışlardır. Kendi markasını taşıyan kumaşları, modellerin ve adının kalitesini taşımaktadır. Her hangi bir Gizia mağazasına gittiğinizde elbiselerden gözünüzü alamayacağınız gibi şık ceketler, çantalar, ayakkabılar, pantolonlar, bluzlar da dikkatinizi çekecektir.

Gizia Abiye Elbise Modelleri

Her biri birbirinden şık olan bu kıyafetler sayesinde gündüz veya gece, spor giyim veya klasik giyim için her zaman uygun olan ve doğru olan kıyafeti giyebilmek mümkündür.

Etiketler:

Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

  1. gizia abiye elbise 2014 dedi ki:

    sitenize gizia abiye elbise modelleri 2014 eklermisiniz, 2014 gizia abiye elbise modellerini bekliyoruz admin

  2. mine dedi ki:

    sağolun aradığım elbise modellerini buldum

  3. Yeni Sezon Gizia Abiye Elbise Modelleri 2013 dedi ki:

    Selam admin bu yazınızda Yeni Sezon Gizia Abiye Elbise Modelleri 2013 örneklemişsiniz ne zaman Yeni Sezon Gizia Abiye Elbise Modelleri 2014 modelleri için örnek vereceksiniz.

  4. hayrunisa dedi ki:

    gizia elbise modelleri arasında tesettürlüler için olanı varmı ? varsa bizlere çeşitli model örneklerini paylaşırmısınız

Yorum Yaz

Sitemizde bulunan herhangi bir içeriğin telif hakkına sahip olduğunuzu veya bu içeriğin yasalara aykırı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.