Yeni Sezon Abiye Elbise Modelleri

www.yenigiyimmodelleri.com bayan takipcilerimizden gelen yoğun talep üzerine Yeni Sezon Abiye Elbise Modelleri konusunu açma gereği duyguk.
Bu yazımıda sizlere; abiye elbiseler, abiye elbise, abiye modası, abiye elbise modelleri hakkında bilgiler verip resimler yardımıyla görsel olarak anlatımlar yapacağız.
Bu yılın favori rengi olan su yeşili ve mint yeşilinden önceki yazılarımızda bahsetmiştik, bayan abiye elbiselerde de bu yıl aynı renkler çok sık olarak kullanmılmaktadır.
Özellike uzun abiye elbise modellerinde su yeşilinin yoğun olarak kullanıldığını söylemek yanlış olmayacaktır.
Ayrıca Kısa abiye elbise modellerindede mint yeşilinin kullanıldığınıda söylememiz aynı şekilde yanlış olmayacaktır.
Bu yılın aksesuarları arasında kalın ve tokalı kemerler, zincirli el çantalarıda abiye elbiselerinin tamamlayıcıları olarak göze çarpıyor.

2014 abiye elbise modelleri

yeni sezon abiye elbise modelleri ve fiyatları ise genellikle ünlü markalar olmadığı sürece orta seviyede yani 50 TL ile 250 TL arasında seyretmektedir.Ünlü markaların abiye modellerinde fiyatlar markanın popüleritesine, kullanılan kumaşın kalitesi ve işçiliğine göre fiyatlar değişenlik göstermektedir.

Etiketler:

Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Sitemizde bulunan herhangi bir içeriğin telif hakkına sahip olduğunuzu veya bu içeriğin yasalara aykırı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.