kış modası

kış modası erkek modelleri arasında bu sene öne çıkan kışlıklar, Balıkçı yaka Kazaklar, Yünlü yelekler, dar kesim pantlonlar, jean modelleri bu senenin kış modasında yerlerini almaktadır.Özellikle bu yıl eskiye dönüş modası şeklindede yorumlanmaktadır.

kış modası bayan için daha çok kapitone kumaşlardan yapılan çizmeler ve montlar bir adım önde görünüyor.Pastel renklerden yapılan çiçekli bol etekler, yün hırkalar, atkı, şal bere ve şapkalar bu sene kış modasının öncüleridir.
Kadın kış modasında her yıl olduğu gibi bu yılda Gri tonlarında uzun montlar bir çok moda evinin tavsiyesidir.

kış modası mont modelleri örneklerini bugün sizlerle paylaşağız, Erkek ve bayanlarda ortak renk olarak gri gözüksede bay mont modellerinde lacivert ve siyahda her zamanki gibi bu yılda kış modasının favori renklerinden.

kış modası için sizlere vermiş olduğumuz tavsiyelerden yola çıkarak beğeneceğiniz kombinler yapabilir, kendi zevkinize göre gardrobunuzu kış sezonu için hazırlaya bilirsiniz.

Etiketler:

Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Sitemizde bulunan herhangi bir içeriğin telif hakkına sahip olduğunuzu veya bu içeriğin yasalara aykırı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.